Over Della Vermetten-Tromp

"Ik vind het fijn om mensen een stapje verder te helpen en ze te inspireren."

Privé

Ik ben Della Vermetten-Tromp (1974). Sinds 2017 ben ik gehuwd met Patrick en ik heb een dochtertje. Ik ben geboren en getogen in Assen. Mijn roots liggen onder andere in Indonesië, Japan en Europa. Ik hou van lekker eten, vooral de Indische rijsttafel. Verder hou ik van reizen, leuke dingen doen met mijn gezin, familie en vrienden, stoelyoga, foto’s maken en wandelen. Ik ben constant bezig met mijn persoonlijke ontwikkeling. Dat doe ik met behulp van cursussen. Ik noem mezelf ‘de eeuwige student’.  Interessante gesprekken met mensen geven mij voeding en inspiratie. Ik vind het fijn om kennis te vergaren en te delen.

Stoelyoga

Carrière

Sinds 1995 ben ik werkzaam in het bankwezen als adviseur Dagelijkse BankZaken. In 2008 begon het bij mij te kriebelen om allerlei cursussen en opleidingen te volgen. Ik wilde verder werken aan mijn persoonlijke ontwikkeling. Ik raakte gemotiveerder en ik voelde meer verbinding met de klanten.

Ik deed de opleiding Coaching met Beeldende Middelen in Noord-Frankrijk, jongeren coaching als vrijwilligerswerk bij de Stichting Assen voor Assen, kleur- en kledingadvies,  Verkoopstyling, Look & Feel Coaching en Professional Organizing.

Ook heb ik de cursussen Thaise voetmassage en stoelmassage gedaan waarvoor ik gecertificeerd ben. In 2018 heb ik de Vijf Elementen Vitaliteitscoaching en Lifestyleadvies afgerond. Deze opleiding is een mooie aanvulling op Professional Organizing en de massages die ik geef. In 2020 heb ik de Raindrop Vitaflexmassage cursus gedaan. Deze massage geeft ontspanning en werkt door op lichamelijk, mentaal, emotioneel en op spiritueel gebied.

Als ik terug kijk naar alle cursussen en opleidingen die ik heb gedaan is naast verbinding ‘energie’ een belangrijk element. Vanaf 2021 bied ik een uitgebreid vitaliteitspakket aan om mensen beter in hun vel te krijgen. Dit doe ik onder de naam ‘VitaliZen’.  Hierdoor kunnen mensen verdere stappen ondernemen op privé-en werkgebied. Dit doe ik door anderen meer inzicht in zichzelf en in anderen te krijgen. Check mijn website www.vitalizen.nl voor meer informatie over de Vijf Elementen, Professional Organizing en Feng Shui.

Passie

Mijn missie en passie is mensen een handje te helpen met behulp van massages en coaching. Door meer rust en ruimte te creëren, komen mensen meer in balans. Daardoor kunnen ze meer genieten van het leven. Ik vind het fijn om positieve energie door te geven. Mijn grootste inspiratie is mijn moeder.  Zij heeft mij geleerd dat het leven bestaat uit vallen en opstaan en dat je positief moet blijven, ondanks de blokkades die je op je pad tegenkomt. Positiviteit geeft energie en nieuwe mogelijkheden in je leven! Geniet vooral van de kleine dingen, want geluk zit in de kleine dingen.

Raindropmassage