Over Della Vermetten-Tromp

"Ik vind het fijn om mensen een stapje verder te helpen en ze te inspireren."

Privé

Ik ben Della Vermetten-Tromp,  43 jaar, gehuwd en ik heb een dochtertje. Ik ben geboren en getogen in Assen. Ik heb o.a. Indische, Japanse en Europese roots. Ik hou van lekker eten, vooral de Indische rijsttafel gemaakt door mijn man, Italiaans en Japans. Verder hou ik van reizen, leuke dingen doen met mijn gezin, vrienden en familie, wandelen, taart en cake maken en ben ik verslaafd aan cursussen. Ik vind het leuk om kennis te vergaren en te delen.

Della Vermetten-Tromp
Stoelmassage assen massage

Carrière

Sinds 1995 ben ik werkzaam in het bankwezen als adviseur. Tien jaar geleden begon het bij mij te kriebelen om allerlei cursussen en opleidingen te volgen om te werken aan mijn persoonlijke ontwikkeling . Ik werkte op een klanten contact centrum en ik miste het persoonlijk contact. Een half jaar daarna kon ik een functie krijgen waarbij ik weer face-to-face-contact kreeg met klanten. Dit bleef bij mij de rode draad in mijn leven. Face-to-face-contact. Ik deed o.a.de opleiding Coaching met beeldende middelen in Noord-Frankrijk, jongerencoach als vrijwilligerswerk bij de Stichting Assen voor Assen, kleur-en kledingadvies,  Verkoopstyling, Look & Feel Coaching en Professional Organizing.

Ook heb ik de cursussen Thaise voetmassage en Thaise stoelmassage gedaan waarvoor ik gecertificeerd ben. Momenteel doe ik de Vijf Elementen Vitaliteitscoaching en Lifestyleadvies. Deze opleiding is een mooie aanvulling op Professional Organizing en de massages die ik geef. In september 2018 ga ik deze opleiding afronden. Dan bied ik een uitgebreid vitaliteitspakket aan om mensen beter in hun vel te krijgen, waardoor ze stappen kunnen nemen op privé-en werkgebied. Dit doe ik door anderen meer inzicht in zichzelf en in anderen te krijgen.

 

Passie

Ik houd ervan om mensen een handje helpen met behulp van massages en coaching. Door meer rust en ruimte te geven, komen mensen meer in balans. Daardoor kun je meer genieten van het leven. Ik vind het fijn om positieve energie door te geven. Mijn grootste inspiratie is mijn moeder.  Zij heeft mij geleerd dat het leven bestaat uit vallen en opstaan en dat je positief moet blijven, ondanks de blokkades die je op je pad tegenkomt. Positiviteit geeft energie!

Stoelmassage bedrijven Assen
Sluit Menu