Reiki

Kom in harmonie van binnen en buiten.

Reiki

Reiki betekent letterlijk universele (Rei) levensenergie/vitale kracht (Ki). De grondlegger hiervan is Mikao Usui uit Japan.

Reiki is een mooie aanvulling op de Thaise voetmassage. Reiki is een natuurlijke spirituele geneeswijze. Als iemand lichamelijk niet in balans is kan er Reiki gegeven worden.

De levensenergie wordt doorgegeven door handoplegging.

Op bepaalde plaatsen van het lichaam worden de handen geplaatst. Hiermee wordt levensenergie doorgegeven. Er komt dan extra energie vrij. Het lichaam heeft een zelfgenezend vermogen.  De Reiki-energie dient als extra steun.

Het resultaat van de behandeling wordt geregeld door het lichaam van de ontvanger en zijn of haar energiesysteem. Op afstand behandelen is ook mogelijk. Elk lichaam heeft zeven hoofdchakra’s. Elke chakra heeft zijn bijzondere eigenschappen. Ze zijn verbonden met de organen, lichaamsfuncties en emoties. Een van de behandelwijzen van Reiki is het behandelen van de chakra’s.

Wat levert het op?
Meer harmonie, het reinigt (afvalstoffen worden verwijderd), blokkades worden opgeheven, ontspanning, meer energie en meer zelfontwikkeling. Het zelfgenezend vermogen van het lichaam wordt gestimuleerd. Het werkt niet alleen op lichamelijk niveau, maar ook op emotioneel en mentaal niveau.


ONLINE AFSPRAAK MAKEN

Reiki

Tarieven

  • Behandeling op afstand
    (ca 30 minuten): € 30
  • Lange tafelbehandeling
    (60 minuten): € 58
  • Korte stoelbehandeling (20 minuten): € 20 – 
  • Kan worden gecombineerd met stoelmassage, tafelmassage, voetmassage of gezichtsmassage.

Certificatie

Reiki I heb ik gevolgd bij Lien Siwalette, Reiki II bij Tineke van Urk.