Nieuw vanaf 2021: Raindrop Vitaflex Massage

De Raindrop Technique van Young Living is een combinatie van massage langs de ruggenwervel, massage op de voeten, aromatherapie, Vita Flex technieken en pure, authentieke essentiële oliën. Het geeft een diep harmoniserende, verjongende en ontspannende ervaring. Het heeft positieve effecten op lichamelijk, mentaal, emotioneel en op spiritueel niveau.

Deze techniek is ontwikkeld door Gary Young. Gary Young heeft zijn opgedane kennis over de helingsmethode van de  Lakota Indianen gecombineerd met de Vitaflex techniek (Tibetaanse methode= vitaliteit door de reflexen). De Lakota Indianen gebruikten hun handen en veren (licht strelen) om zo de energie verder te verspreiden in het lichaam voor helende effecten. 

De Raindrop Techinique verlicht veel klachten op mentaal, lichamelijk en op emotioneel gebied, zoals: Stress- en angstvermindering, spierpijnverlichting, verlichting van rugpijn en stijfheid, ondersteunt het immuunsysteem en het zelfgenezend vermogen van het lichaam wordt gestimuleerd. Het is een zachte massage met een krachtige werking en geeft energie.
Deze oliën worden gebruikt :   

Valor II is een blend, een essentiële olie melange.
Het bestaat o.a. uit Ylang Ylang, Bergamot en Frankincense. De olie ondersteunt zowel de spirituele, mentale, energetische en fysieke aspecten van het lichaam. Het balanceert de lichaamsenergie. Valor II verhoogt gevoelens van kracht, zelfvertrouwen en moed.

Oregano versterkt het immuunsysteem, is tegen ziekteverwekkers en heeft zuiverende eigenschappen. Ook is deze olie een ondersteuning voor de luchtwegen, is anti viraal, anti bacterieel en zorgt voor aarding.

Tijm helpt je vitaal en energiek te blijven en versterkt je natuurlijke weerstand. Ook werkt het positief op je humeur, ondersteunt je immuunsysteem, is antiviraal, helpt tegen vermoeidheid en ondersteunt bij uitputting na ziekte. Tijm ondersteunt het zenuwstelsel, ademhaling, en de spijsvertering. Tijm heeft ook een anti schimmel en anti bacteriële werking.

Basilicum ontspant de spieren, helpt bij vermoeidheid en slapeloosheid, is voor de mentale alertheid, is anti viraal, anti ontsteking, ondersteunt de spijsvertering, luchtwegen en zenuwstelsel.

Cypress ruikt fris en kruidig. Cypress ondersteunt de bloedsomloop, lymfatisch systeem, anti-infectie en zenuwstelsel. Verder helpt het bij zwellingen en is vochtafdrijvend. Ook helpt het weefsel te herstellen. Het is vooral geschikt in de wintermaanden om de vette en geïrriteerde huid een handje te helpen.

Wintergreen ontspant de spieren, verlicht bij artritis, gewrichten, spieren en zenuwen. Ook ondersteunt het de luchtwegen, verhoogt het bewustzijn, anti stolling, geeft rust in het hoofd en is vaatverwijdend.

Marjoram oftewel Marjolein heeft een intense aroma, dat doet denken aan oregano. Deze plant is sinds de oudheid bekend in Europa. De olie ontspant o.a. de spieren, is anti-bacterieel, slijmoplossend en kalmeert de zenuwen. Ook bevordert het de darmperistaltiek, anti schimmel, is rijk aan anti-oxidanten en is anti microbieel.

Aroma Siez ontspant en geeft rust. Het geeft verlichting bij strakke, vermoeide en pijnlijke spieren. Ook bevordert het de circulatie.
Pepermunt is koortsverlagend, helpt bij ontstekingen en virussen. Het verbetert de concentratie, is pijn verlichtend en helpt bij lusteloosheid. Ook verzorgt pepermunt de ademhalingswegen.

Pepermunt helpt bij ontstekingen, virussen, schimmels en verbetert de concentratie. Het is een verkoelende olie en stimuleert de spijsvertering. Pepermunt zorgt ervoor dat de oliën beter worden opgenomen bij de Raindrop Massage.

White Angelica is een kalmerende melange en geeft een gevoel van veiligheid en rust. Veel mensen gebruiken White Angelica als bescherming tegen negatieve energie. Deze olie ruikt zeer aangenaam. White Angelica is o.a. te gebruiken bij boosheid, emotionele reiniging en meditatie.

Eerst worden de oliën gemasseerd op de reflexzones van de ruggenwervel op de voeten. Als regendruppels worden de essentiële oliën daarna op de rug gedruppeld met verschillende massagetechnieken. Een weldaad voor lichaam en geest.

Tarieven voor de Raindrop Technique:

Raindrop Vitaflex Massage: 65 euro Duur: 70 minuten
Raindrop Vitaflex Plus: 75 euro Duur: 90 minuten (inclusief warming up voetmassage)
Raindrop Vitaflex Extra: 75 euro Duur: 90 minuten (inclusief nek-, schouder- en hoofdmassage)
Raindrop Vitaflex De Luxe: 87 euro Duur: 120 minuten (inclusief voet-, nek-, schouder- en hoofdmassage)

Bij elke behandeling krijg je een kop thee of water. In de toekomst krijg je ook de mogelijkheid bij de Raindrop Technique een Itovi scan te krijgen. Deze scan geeft aan hoe je op lichamelijk, mentaal, emotioneel en spiritueel gebied ondersteuning kunt krijgen van essentiële oliën om meer in balans te komen.